Volkswagen New Beetle

Cabriolet 2.0 Highline 6 MND BOVAG GAR.
  • Airco
  • Elektrisch bedienbare kap
  • Leer-pakket 2
  • Parkeersensor achter
  • Voorstoelen verwarmd
  • Xenon verlichting
Bouwjaar 2004
Kilometerstand 137.007 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
73-ZK-SV
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2004
KleurRood parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Zeer mooie Beetle cabrio, rijk uitgerust en met nog maar 137000km op de klok!

Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 6 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.

Wij staan bekend als een serieus en netjes autobedrijf. Dit willen wij ook uitstralen met onze occasions. Vandaar ook dat wij geen vage afleverpakketten hanteren zoals bij veel van onze collega's. Bij ons koopt u gewoon all-in.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autowereld Woudsend niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Welkom bij Autowereld Woudsend. Ingeklemd tussen de Friese meren hebben wij een mooie locatie (aan het water) Wij zijn niet te missen. Komt u op Woudsend aan, dan ziet u ons. Als we onverhoopt geen zaken doen, kunt u gerust een kijkje nemen in ons prachtige watersportdorp. Winkeltjes, terrassen aan het water en culinaire verwennerij. We hebben het allemaal. Welkom in Woudsend dus!

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen New Beetle Cabriolet. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto jou versteld staan. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze dealeronderhouden New Beetle Cabriolet duidelijk te zien is. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Met het elektrisch bedienbare dak kunt u moeiteloos genieten van elke zonnige dag. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Volkswagen New Beetle Cabriolet zonder problemen op z'n plaats. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En deze auto heeft ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Neem contact op en ervaar het cabrio gevoel zelf!


Bedrijfsinformatie

Autowereld Woudsend is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water. Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.

Opties
Airco
Elektrisch bedienbare kap
Leer-pakket 2
Parkeersensor achter
Voorstoelen verwarmd
Xenon verlichting
12Volt aansluiting
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag