Toyota Auris

1.8 Full Hybrid Aspiration 12MND BOVAG
  • Parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 111.504 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-470-PB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2011
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 176 X 151
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Toyota Auris mild hybrid met krachtige 1800cc motor en o.a. ECC en PDC V+A

Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.

Wij staan bekend als een serieus en netjes autobedrijf. Dit willen wij ook uitstralen met onze occasions. Vandaar ook dat wij geen vage afleverpakketten hanteren zoals bij veel van onze collega's. Bij ons koopt u gewoon all-in.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autowereld Woudsend niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Welkom bij Autowereld Woudsend. Ingeklemd tussen de Friese meren hebben wij een mooie locatie (aan het water) Wij zijn niet te missen. Komt u op Woudsend aan, dan ziet u ons. Als we onverhoopt geen zaken doen, kunt u gerust een kijkje nemen in ons prachtige watersportdorp. Winkeltjes, terrassen aan het water en culinaire verwennerij. We hebben het allemaal. Welkom in Woudsend dus!

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Toyota Auris enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! Met de pittige benzinemotor haalt u veel kilometers uit een volle tank. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, in hoogte verstelbare voorstoelen, getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De uitrusting van deze Toyota is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Autowereld Woudsend is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water. Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.

Opties
Parkeersensor voor en achter
12Volt aansluiting
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Bovag