Opel Corsa

1.0 Turbo Edition 12 MND BOVAG GAR.
  • Edition+ pakket
  • IntelliLink Pakket
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 151.822 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SG-766-R
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)402 X 175 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Compact maar toch een ruime auto. Zo kun je deze Corsa gerust omschrijven. De vele opties zoals o.a. navigatie, parkeersensoren en DAB tuner maken de auto nog aantrekkelijker.

Deze auto wordt afgeleverd met een afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en een halve tank brandstof.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen of langskomen bij ons bedrijf in Woudsend. Ook s 'avonds op afspraak te bezichtigen.

Wij staan bekend als een serieus en netjes autobedrijf. Dit willen wij ook uitstralen met onze occasions. Vandaar ook dat wij geen vage afleverpakketten hanteren zoals bij veel van onze collega's. Bij ons koopt u gewoon all-in.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Autowereld Woudsend niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Welkom bij Autowereld Woudsend. Ingeklemd tussen de Friese meren hebben wij een mooie locatie (aan het water) Wij zijn niet te missen. Komt u op Woudsend aan, dan ziet u ons. Als we onverhoopt geen zaken doen, kunt u gerust een kijkje nemen in ons prachtige watersportdorp. Winkeltjes, terrassen aan het water en culinaire verwennerij. We hebben het allemaal. Welkom in Woudsend dus!

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Opel Corsa heeft 151822 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Opel Corsa voorzien van parkeersensoren! De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De uitrusting van deze Opel is met airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Autowereld Woudsend is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG en Nationale Autopas (NAP). Met onze ruime werkplaats, showroom, FIREZONE tankstation en Carwash (Rollover en wasbox)kunt u bij ons terecht voor alles op autogebied. Tevens beschikken we over een Tankstation aan het water. Wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden door alle reparaties eerst met u te overleggen en helpen u evt. met het zoeken naar een andere auto indien u dit wenst. Kortom: Wij doen alles voor u en uw auto.

Opties
Edition+ pakket
IntelliLink Pakket
Navigatiesysteem full map
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap